Monday, March 29, 2010

Баярын бялуу


Орц
өндөг 10ш
элсэн чихэр 100гр
гурил 100гр
ванилин 15гр
өндөгний тос 3гр
сүүн крем 500гр


Хийх аргачлал

1. Өндөг, элсэн чихрийг нийлүүлэн хутгаж 2-3 дахин өсөх үед өндөгний тос, ванилин, гурил зэргийг хийж хутгана.
2. Зориулалтын цаас дэвссэн хэвэнд зуурмагийг хийж 180-200 хэмд шарж болгоно.
3. Хөрсөн жигнэмэгийг хэвнээс салган авч бэлэн сүүн кремийг бага зэрэг машиндаж хөвсийлгөөд бялуугаа битүү бүрж, төрөл бүрийн жимсээр чимэглэн баярын ширээндээ тавина.

0 comments:

Post a Comment