Орц:
гурил- 200гр
амтат чинжүү- 150гр
хар мөөг - 50гр
лууван гэх мэт өөрийн дуртай ногоогоо хийж болно.
шар буурцагны мах -50гр
ургамлыn тос- 50гр
Амтлагч:
сонгино- 10гр
вегетал амтлагч буюу өөрийн дуртай хоол амтлагч
жан (шар буурцагийн сүүмс)
Бэлтгэх арга:
Энэ маш энгийн та гэртээ яаж цуйван хийдэг билээ яг тэрэнтэйгээ адилхан хийхэд л болно. Zөвхөн махний оронд шар буурцгийг ашиглана. шар буурцагны махаа усанд хийж дэвтээгэд 10мин хийж дэвтээнэ. Дараа ни хүйтэн усаар зайлж жижиглэж хэрчинэ. Амтлагчуудаа хийж амтална.
Гурилаа бүлээн усанд зуурна. гурилаа элдээд ургамалын тос түрхээд 20мин жигнэнэ. хөрсний дараа гурилаа нарийн хэрчинэ. ногоогоо (лууван өөрийн дуртай ногоо) нарийн хөндлөн хэрчиж бэлдэнэ. Ногоогоо жигнэх буюу усанд чанаж бэлдэнэ. Сонгиноо мартах шахлаа нарийн хэрчиж бэлдэнэ.
Хийх арга:
Ургамалын тосоо хийж халаасан хайруулын тавганд сонгиноо хийж шарна. амталсан буурцагын махаа хэмэж хуурна. дээр ни ногоонуудаа хийж хуурахдаа жан дусааж өгнө. Жигнээд харчсэн гурилаа бага зэрэг амтлагчтай хийж савны тагийг тавиад галийг багасгаж 2-3 мин болгоод холиход амтат цуйван бэлэн болно.
та ширээгээ оорийн дуртай зуушны хамт чимэглэн засаад л өөрийн хийсэн гайхалтай хоолийг амтархаад үзээрэй!
Monday, March 29, 2010
Махгүйгээр цуйван хийх
Labels:
Цагаан хоол
1 comments:
How to earn money on live roulette | JTM Hub
When 정읍 출장샵 playing live roulette, you are in possession of the dealer in 삼척 출장샵 front of 포천 출장안마 you. You must make 포천 출장안마 two 문경 출장마사지 or more bets.
Post a Comment