Орц:
* Өндөг 1 ш
* Дрож 8 гр
* Ус 100 гр
* Масло 30 гр
* Гурил 150 гр
Шанз:
* Хиам 300 гр
* Өргөст хэмх 270 гр
* Пицца томат 20 гр
* Пицца амтлагч (аргон маягон) 5 гр
1. Буцалсан усын хөргөж бүлээсгээд дрожоо уустал хутган гурил, өндгөө хийж масло нэмээд зуурмагаа бэлтгэнэ.
2. Зуурмагаа гүйцэд хөөсний дараа (ойролцоогоор 20 минут орчим байлгана) таслан авч дугуй хэлбэрт оруулан хэвлэнэ.
3. Хэвлэхдээ дээр нь шанзаа жигд тараан тавьж, дээрээс нь бяслагаа үрж, шарах шүүгээнд 5 минут орчим 180 хэмд шарна.
Амтат Пицца бэлтггэхэд анхаарах зүйлс:
* Пиццаг зөв хийснээр дотроо зөөлөн, тансаг сайхан амттай болдог.
* Ус болон гурилын харьцааг яг жорын дагуу зөв тохируулах хэрэгтэй.
* Зуурмаг гаранд наалдахгүй зөөлөн байх ёстой.
* Зуурмагаа зөвхөн тасалгааны хэмд байлгаарай.
* Гурилаа хүчтэй биш зөөлхөн зуурах нь зүйтэй.
* Нимгэн давхарга үүсгэн элдэж 5-10 мм зузаантай элдэхэд хангалттай ч ирмэг нь голоо бодвол арай зузаавтар байх нь зүйтэй.
3 comments:
5 минутанд гүйцэд болно гэж үү?
hehe 6minut nd lab bolchdin bn hehe
Byaslaggyi pizza baidag yum uu?
Post a Comment